NOVE KNJIGE U PRETPLATI

30.11.2016.

Do 15. decembra nudimo vam četiri nova naslova u pretplati:

SMILJE I SUMPOR
priredili Dunja Dušanić i Danilo Šarenac

ČAROBNA LAMPA
Ramon del Valje-Inklan

UMETNOST KAO TAUTOLOGIJA
Davor Džalto

TRAGEDIJA INICIJACIJE ILI NEPOSTOJANI PRINC
Ivan Medenica

Mogućnost kupovine knjiga pre njihovog objavljivanja, tj. pretplatu, naša kuća već godinama nudi kao standardnu uslugu svojim čitaocima. Pretplata omogućava da, u fazi pripreme za štampu, a na osnovu informacije koju vam pošaljemo, kupite knjigu po 50% nižoj ceni od one koju će imati kada se nađe u knjižarama.

Informacija o naslovu koji je u pretplati sadrži podatke o ceni i rokovima za plaćanje kao i očekivano vreme objavljivanja pomenutog naslova.
Ukoliko ste član našeg Foruma čitalaca ili nas pratite na društvenim mrežama Facebook i Twitter informacija o pretplati će vam stići elektronski, a takođe je možete pronaći i na na našem Sajtu (www.clio.rs )

Procedura je jednostavna i podrazumeva sledeće korake:
uplata iznosa
Pretplatiti se možete na dva načina:
• uplatom predviđenog iznosa u našim prostorijama u Gospodar Jovanovoj 63, u Beogradu, radnim danima od 9 do 17 časovai subotom od 9 do 14 časova. Uplatu možete obaviti u gotovini ili platnom karticom (Dina, Visa, Master i Maestro)
• uplatom na jedan od sledećih računa
 Erste banka 340-22091-05
 Raiffeisen banka 265-6030310000326-29
 Alpha banka 180-1081210016220-75
Ukoliko odlučite da novac uplatite preko računa, neophodno je da nas o tome obavestite (telefonom na broj +381 11 262-4334 ili e-poštom na adresu forum@clio.rs) kako bismo mogli precizno da evidentiramo uplatu i uredno vam dostavimo knjigu kada izađe iz štampe.
dokaz o uplati
• U slučaju da novac uplaćujete direktno u našoj redakciji, dobicete potvrdu koju ćete pokazati prilikom preuzimanja knjige.
• Ako plaćate preko računa, sačuvajte svoj primerak uplatnice koji će poslužiti kao dokaz o uplati.
preuzimanje knjige
O izlasku knjige iz štampe bićete obavešteni elektronskom porukom, a zatim i telefonom. Knjigu možete preuzeti lično (u našim prostorijama) ili Vam je možemo poslati poštom. Budući da poštanske troškove snosi pretplatnik, ukoliko
se odlučite za ovaj vid dostave, pretplatna cena knjige se uvećava za 100 din.

Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja, predloge i sugestije.

Više o knjigama potražite na našem sajtu