Kupovina i dostava

Opcije plaćanja i dostave knjiga:

Porudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti. 

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove: 

Isporuka robe je moguća na teritoriji Srbije i u inostranstvu i isključivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Izjava o konverziji 

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju. 

Plaćanje pouzećem (dostupno na teritoriji Srbije): 

Porudžbine se šalju kurirskom službom Post Express i plaćaju se pouzećem, u gotovini, prilikom isporuke. Na ukupan iznos se dodaju poštanski troškovi (prema cenovniku kurirske službe), kao i provizija pošte za uplatu sredstava na račun primaoca. Sve pošiljke šaljemo s naznakom dostave do 19 h, jeftinijom opcijom, koja iznosi 350 dinara (za pošiljke do 500 gr, dok je cena pošiljki od 500 gr  do 2 kg – 420 din., a preko 2kg poštarina je 550din.).


Plaćanje unapred - uplata na račun (dostupno na teritoriji Srbije): 

Uplatom na račun (iznos porudžbine + poštanski troškovi), štedite na poštanskim troškovima. Porudžbinu šaljemo kurirskom službom Post Express. Prilikom porudžbine, odabirom načina plaćanja „Uplatnica“, dobićete instrukcije za uplatu i primer popunjene uplatnice. Takođe će vam stići i na email. Nakon uplate, porudžbinu ćemo realizovati u roku od 2 dana.