VIKEND AKCIJA

VIKEND AKCIJA

Obeležavajući godišnjicu rođenja Danila Kiša ističemo izvanredna dela posvećena ovom piscu: Izvod iz knjige rođenih Marka Tomsona i Policijski izveštaj Mari Darjasek.

Tokom gotovo dve decenije, Mark Tompson predano je proučavao Kišovu zaostavštinu i razgovarao sa njegovom porodicom, prijateljima i poštovaocima. Intimno poznavanje piščevog života i regionalne istorije čine osnovu njegovog temeljnog čitanja i razumevanja Kišovih dela i okolnosti u kojima su stvarana.

Policijski izveštaj bavi se temom plagijata u književnosti, a autorka Mari Darjasek jedan od eseja posvećuje upravo Danilu Kišu i polemici koja se razvila u vezi sa njegovom knjigom Grobnica za Borisa Davidoviča.

Knjige možete poručiti na našem sajtu, zatim telefonom na broj (011) 3035696 ili mejlom na e-adresu forum@clio.rs. Popust od 50% važi do 26. februara, u petak, 23. i ponedeljak, 26. februara knjige možete kupiti i u našem prodajnom prostoru u Gospodar Jovanovoj 63 (ulaz iz Ulice kneginje Ljubice).

Dobro došli!

VIKEND AKCIJA

Dok traje FEST…

Dok traje FEST…

Pedesetdrugo izdanje FEST-a samo što nije počelo… Sve je spremno: platno je zategnuto, dvorane proluftirane, karte su kupljene…

I mi se priključujemo svečarskoj atmosferi i proslavljamo film i filmsku umetnost kako najbolje znamo – knjigama o filmu. Do 3. marta, dok traje FEST, na našem sajtu ili u našem prodajnom prostoru u Gospodar Jovanovoj 63 možete od šest ponuđenih naslova odabrati dva za svega 1.000 dinara.

Knjige takođe možete poručiti telefonom na broj (011) 3035696 ili porukom na e-adresu forum@clio.rs.

Dok traje FEST…