Clio na riječkom sajmu knjiga Vrisak

03.06.2016.

Ako vas put navede kroz Rijeku, pridružite nam se na 9. sajmu knjiga i festivalu autora Vrisak. U utorak, 7. juna u 18 časova, u kafeu Dnevni boravak (Ciottina ulica 12a, Rijeka) u okviru programa Balkan Express, očekuje vas predstavljanje knjige Muzej melanholije Velimira Ćurgusa Kazimira. O knjizi će govoriti autor, Ana Sofrenović, dramska umetnica, Jelica Novaković Lopušina, publicista i prevodilac i Zoran Hamović, glavni urednik IP Clio. Narednog dana ovo delo biće predstavljeno i pred publikom u Puli, u prostoru Srpskog kulturnog centra (Maksimijanova 12), sa početkom u 19 časova.

*     *      *

Vrisak traje od 2. do 12. juna, a ponuda koju donosi zaista je bogata – veliki broj izdavača, najnoviji naslovi i popusti do 80%. Odvija se na tri lokacije: u V.B.Z. knjižari na Korzu i u modernim kupolama na Jadranskom trgu i Trgu 128. brigade Hrvatske vojske.

Festivalski program Vriska ove je godine bogatiji nego ikad, uz više od 40 književnih događaja i više od 80 gostujućih autora, prevodilaca i izdavača iz Hrvatske, zemalja regije i Evrope. Program će se održavati na više lokacija u centru Rijeke.